diumenge, 13 de març del 2011

Xatrac: Regals i cuiners!

Xatraaaaac!
Que fa dies que no actualitzem el blog! però no patiu, que no ens n'oblidem.
Fa dues setmanes vam participar a la rua de Carnestoltes del barri i anàvem de regals en motiu del 45è aniversari de l'esplai; però ei, no érem uns regals qualsevols! érem valors! Tot i ser poquets vam representar el nostre grup com és degut i vam fer molta gresca i xerinola pel barri.


XATRAC REGALEM VALORS, 45è ANIVERSARI



Ha passat una setmana i com que la pluja a nosaltres no ens atura, ens vam tornar a trobar, tot i que altre cop vam ser pocs, vam anar als locals del carrer Bilbao i allà ens van sorprendre dos
cuiners que sortien del Nemanji! Però resulta estrany... nosaltres no el vam obrir! I pel que diuen els monitors... aquesta tarda no estava a l'esplai el taulell! Els cuiners ens van dir que en sortir van veure una noia amb un barret negre i un cinturó amb una flor marxava corrents, serà la Tanit?

Bé, doncs els cuiners ens van dir que havíem de fer dos grups i fer, cada grup, un plat sense utilitzar microones, fogons... en definitiva: en fred. Així doncs, ens vam dividir i vam anar a comprar els aliments que necessitàvem per fer els plats. Quan ho vam tenir tot vam tornar als locals i ens vam posar a fer feina. En seguida vam tenir els dos plats fets, però també calia que féssim una representació per poder presentar els plats als cuiners.

A les 18:30h, l'hora límit que ens havien donat, van tornar el Xef i la seva ajudant; els vam ensenyar què havíem fet i vam guanyar la fitxa de la casella del Nemanji que els pertocava! Molt bé Xatrac!

Ara us deixem amb les fotografies dels grups i els magnífics pastissos que vam crear!

El pastís del Rei Gogo (pastís guanyador)


El Tripastís (pastís subguanyador)


Ens veiem tots i totes el pròxim cap de setmana d'excursió!

El i les monitores de Xatrac.