dimarts, 22 de març del 2011





Quina excursió aquesta del mes de març! Malgrat la setmana plujosa que havíem tingut, dissabte va sortir el sol per acompanyar-nos en el nostre camí i durant tot el cap de setmana!
Aquest cop ja vam caminar una mica més, així que, a partir d'ara, cada cop ens haurem d'anar preparant més per venir a les excursions.

Pel camí vam passar per uns paisatges realment bonics i primaverals i ens vam trobar en un rodatge d'un projecte de TV3 sobre l'entrada a París de la Segona Guerra Munidal! Semblava realment un campament militar ple de soldats, i ens vam quedar realment sorpresos!

Després del camí i de dinar, va aparèixer el guardià del Nemanji (l'home llop que, per sort, era només home a aquelles hores de la tarda) tot enfadat i ens
va dir que la Tanit havia obert el joc i havia desaparegut i, per culpa d'això, tot s'havia capgirat! Moments abans, però, nosaltres ja havíem llegit una carta de la nostra amiga que ens deia el següent:

Estimats Xatrac,
he vist que fa dies que no obriu el Nemanji
i per això vaig decidir agafar-lo i mirar d'anar
avançant jo sola amb el joc perquè la Tinca està
molt malalta i m'estic desesperant. Sento no haver-ho
dit abans. Gràcies per tot el que heu fet per mi, sempre
us estaré agraïda.
Fins sempre

Tanit
El guardià també ens va dir que li havia semblat veure alguna cosa extranya, relacionat amb una altra dona, així que ens vam disposar a buscar pistes sobre el que podia estar passant en tota aquesta història. Després d'estar tota la tarda fent de detectius buscant pistes, vam assabentar-nos que una inspectora, la inspectora Madeleine, havia segrestat a la Tanit allà on érem i que esperava que vinguessin reforços perquè se l'emportessin.

Per la nit, abans que tinguéssim temps d'anar-la a rescatar, va venir la inspectora feta una fúria, ja que la Tanit s'havia escapat i ens en feia responsables. Nosaltres la vam estar buscant tota la nit, feina que va ser molt costosa però finalment vam aconseguir. Ella ens va explicar que tot plegat havia estat molt dur i que havia de fugir abans no la vinguessin a buscar.

Diumenge pel matí, finalment no van aparèixer els reforços, ja que la Tanit se n'havia anat, i nosaltres vam poder jugar tranquil·lament, gràcies a l'activitat que l'Adrià, el Carles, el Jan i el Marc ens havien preparat.




I aquest dissabte ja tindrem assignats ajudants per a la resta del curs!!!

Passeu una molt bona setmana :)