dimecres, 12 de juny del 2013

Estimades families!
Aquest cap de setmana que ve arriba l'última excursió del curs, la famosa excursió extraordinària, on ens reunim tots els membres del nostre esplai a la nostra estimada casa de colònies: Cases altes de posada (http://casesaltesdeposada.com/Diptic_color.pdf). Com  ja sabreu el diumenge els nostres benvolguts mares i pares pugen a visitar-nos, i compartir el dia de diumenge com a membres vitals, també d'aquesta associació!
Així doncs:

Cases Altes de Posada
St.Llorenç de Morunys
Solsonès

Hora de sortida: 10:30
Hora de tornada: marxem amb els cotxes dels pares que han pujat. (Si no pugeu diumenge, contacteu amb nosltres o amb alguna altre familia per veure qui baixarà el vostre fill/a!!!)

Sapigueu també que el diumenge al matí es realitzarà una macro activitat amb tots els grups de edats i pares, i requereix evidentment la vostra indispensable participació!!
En acabar l'activitat es realitza un aperitiu que entre tots es porta. I segudament ja prosseguirem a dinar cadascú a la zona de la casa que prefereixi i amb la companyia que més li agradi. 
En acabar de dinar i de fer sobretaula es farà la reunió de pares i després estaria bé que tothom ajudi a netejar la casa, que com més siguem més ràpid ho enllestirem!
I per últim l'Hora dels adéus, per despedir-nos d'aquest curs 2012-2013, sobretot per aquells que no vénen de colònies!

Recordar també que la piscina no estarà oberta per banyar-s'hi.

Em sembla que està tot dit! Així que res més, una abraçada i fins aquest cap de setmana!

Monitors de Xatrac!