dimarts, 15 de febrer del 2011

Mes de febrer!

Hola a tots i a totes!!

Us volem recordar que aquest mes de febrer és una mica diferent a la resta de mesos, i per això us exposem els canvis aquí.

En primer lloc, aquest proper dissabte dia 19 fem l'esplai pel matí: serà de 10 a 13!! (Ho sentim, sabem que l'altre dia ens vam equivocar i vam dir fins les 14, però llavors serien 4 hores)

I, per altra banda, us recordem que l'excursió d'aquest mes és l'excursió de pares. Aquesta serà el següent cap de setmana 26 i 27 de febrer, i anirem a la casa de colònies Teresa Espona, a Viladrau, Osona, juntament amb els Iukaidís.
Per anar cap allà hem quedat a les 10.30 de dissabte a l'esplai, sigueu puntuals!!!

Pel que fa a diumenge, a tots els pares i mares us esperem a les 11 allà, ja que començarem l'activitat a les 11.30, i haureu de portar vosaltres el dinar de diumenge, juntament amb una mica de pica-pica per a compartir entre tots i totes!

L'altre dia us havíem de donar les autoritzacions però amb les disfresses no vam donar a l'abast. Us agrairíem si, els que poguéssiu, ens podeu portar l'autorització impresa ja per aquest cap de setmana, però si no és així, no patiu, ja us lliurarem la fitxa d'autoritzacions de sempre.



US ESPEREM A TOTS I A TOTES TANT DISSABTE COM A L'EXCURSIÓ :)


Berta,Adrià i Aina